Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Energirenovering gør dit hus mere energivenligt

Har du et ønske om at optimere energiforbruget i dit hus og gøre huset mere energivenligt, så kan det være en god idé at kigge på, om man skulle vælge at få foretaget en energirenovering af huset. Hos Martedal Murermester kan vi være behjælpelige med en energirenovering af dit hus i både Ishøj, Taastrup og hele København.

Vi udfører energirenovering med ISOPORE og Weber

En energirenovering består i at få foretaget en ny isolering af husets facade, for på den måde at skabe en ændring i energiforbruget i hjemmet.

Martedal Murermester arbejder med to forskellige slags facadeisolering, når der er tale om energirenovering.

Dette er enten:

  • udvendig facadeisolering med ISOPORE isoleringssystem
  • Weber isolerende facadesystemer

ISOPORE isoleringssystem er et isoleringssystem bestående af Ytong Multipor med en lambda værdi på 0,042 W/mK. Til indvendig facadeisolering leveres det i pladetykkelser fra 50-200 mm.

Mere om energirenovering med ISOPORE isoleringssystem

ISOPORE isoleringssystem er et isoleringssystem bestående af Ytong Multipor isoleringsplader og St. Astier Isochaux isoleringsmørtel, som begge er rene naturprodukter lavet af kalk, sand og vand.

Systemet er let, rent mineralsk (uorganisk), trykfast og formstabilt. Systemet er diffusionsåbent og ophober ikke fugt, hvorved det samme høje isoleringsniveau bevares, og skimmel- og svampproblemer elimineres.

Vores uddannede energivejleder hjælper dig selvfølgelig med at finde frem til netop den løsning inden for energirenovering, der passer bedst til dit hus.

Få mere information om energirenovering

Vil du gerne vide mere om energirenovering, og hvilke muligheder der findes for at optimere på energiforbruget, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan skrive til os via vores kontaktformular nedenfor, sende en e-mail på: martedal@martedal.dk eller ringe til os på telefon 43 54 84 26

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​Martedal Murermester

Cvr-nr.: 75227310

​Kontaktinformation

Telefon: 43 54 84 26

E-mail: martedal@martedal.dk 

​Her ligger vi

​Brentevej 40

2635 Ishøj

martedal i Ishøj, DK på Houzz