​​✔ ​ Mere end 30 års erfaring som murermester​

​✔ ​ Løbende efterud​dannelse sikrer høj kvalitet

​✔ ​ Eksperter i energirenovering og vedligeholdelse​

Energirenovering gør din bolig mere energivenlig

Martedal Murermester i Ishøj, nær Taastrup og København, kan tilbyde en energirenovering af dit hus. På denne måde kan du opnå energioptimering og gøre huset mere energivenligt. I forbindelse med dette tilbyder vi også termografering af dit hus.

En energirenovering består i at foretage en ny isolering af husets facade for på den måde, at skabe en ændring i energiforbruget i hjemmet. Alle vores metoder og byggeprocesser overholder naturligvis reglerne for det gældende bygningsreglement.

Udvendig isolering og indvendig isolering

Martedal Murermester arbejde med to forskellige slags facadeisolering, når der er tale om energirenovering:

  • Udvendig facadeisolering med ISOPORE isoleringssystem
  • Weber isolerende facadesystemer​

ISOPORE er et isoleringssystem bestående af Ytong Multipor med en lambdaværdi på 0,042 W/mK. Til indvendig facadeisolering leveres isoleringsplader i pladetykkelser fra 50 millimeter til 200 millimeter.

​Derudover består ISOPORE af St. Astier Isochaux isoleringsmørtel, som er et rent produkt lavet af kalk, sand og vand. Systemet er let, rent, mineralsk (uorganisk), trykfast og formstabilt. Det er diffusionsåbent og ophober ikke fugt, hvorved det samme høje isoleringsniveau bevares, og skimmel- og svampproblemer elimineres.

Kontakt os for at høre mere om vores energirenovering

Vil du gerne vide mere om energirenovering, og hvilke muligheder der findes for at optimere energiforbruget, så er du velkommen til at kontakte os.

Vores uddannede energivejleder hjælper dig selvfølgelig med at finde frem til netop den løsning inden for energirenovering, der passer bedst til dit hus.

Ring til os på telefon 43 54 84 26, udfyld vores kontaktformular nedenfor eller send os en e-mail på martedal@martedal.dk.

Kontakt din professionelle murermester her

​Vi kan hjælpe dig til en hver en tid! Du kan skrive dit spørgsmål her i formularen, og vi vil gøre alt for at svare dig hurtigst muligt. Hos os er du sikret en god pris og godt indhold.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Martedal Murermester

CVR: 75227310

Om os

Vi sørger for vores kunder har noget at sige! De har altid en finger med i opgaven, på den måde sørger vi for, at opgaven bliver korrekt og står skarpere.