​​✔ ​ Mere end 30 års erfaring som murermester​

​✔ ​ Løbende efterud​dannelse sikrer høj kvalitet

​✔ ​ Eksperter i energirenovering og vedligeholdelse​

Profil​

Martedal murermester blev grundlagt i 1984 af Rene Martedal.

Vi udfører blandt andet:

Martedal Murermester er bedst til renovering og vedligeholdelse

​Den væsentligste ressource er medarbejderne, der besidder en bred faglig viden indenfor firmaets forretningsområder, og udvikler og vedligeholder deres viden i samspil med firmaets strategier og mål.

Det rigtige værktøj er en forudsætning for et godt resultat og vi har i 2012 blandt andet indført digital daglig registrering af timer og materialer som optimerer arbejdsgange og reducerer fejlmuligheder.

​Martedal Murerfirmaet beskæftiger i dag 9 ansatte.

​Vi giver gerne tilbud på alt murerarbejde i total entreprise eller i fagentreprise. Vi lægger vægt på efteruddannelse, styring og tilrettelæggelse, som vi mener er vejen frem til en god håndværksmæssig kvalitet og godt samarbejde.

Vi er medlem af Byggeriets Arbejdsgivere hvor vi opdaterer vores viden med kurser i aktuelle emner som materialer, miljø, sikkerhed ERFA blade m.m.​

René Martedal​

Ejer, murermester & energivejleder

Kontakt din professionelle murermester her

​Vi kan hjælpe dig til en hver en tid! Du kan skrive dit spørgsmål her i formularen, og vi vil gøre alt for at svare dig hurtigst muligt. Hos os er du sikret en god pris og godt indhold.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Martedal Murermester

CVR: 75227310

Om os

Vi sørger for vores kunder har noget at sige! De har altid en finger med i opgaven, på den måde sørger vi for, at opgaven bliver korrekt og står skarpere.