​​✔ ​ Mere end 30 års erfaring som murermester​

​✔ ​ Løbende efterud​dannelse sikrer høj kvalitet

​✔ ​ Eksperter i energirenovering og vedligeholdelse​

Renovering af hus for både private og erhverv

Martedal Murermester i Ishøj, nær Taastrup og København, kan tilbyde renovering af hus og ombygning af erhvervsejendomme, lejligheder og meget mere. Vi udfører murerarbejde for både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi har mange års erfaring som murermester og du kan derfor trygt lægge dit næste projekt i vores hænder.

En typisk udvidelse og ombygning i forbindelse med renovering af hus kan være af renovering af badeværelse og toiletrum i ældre boliger. Dels kan badeværelser blive slidte og gamle, og folks behov og forventninger har ændret sig gennem tiden.

Tidligere var det unormalt at føntørre hår på et badeværelse, men i dag har mange stikdåser og skabe i sit badeværelse. Mange har desuden også rykket make-up bordet fra soveværelset og ind i badeværelset.

Vi kan endvidere også tilbyde:

​Hvad koster renovering af hus?

Prisen på vores projekter varierer naturligvis alt efter, hvad du skal have lavet. Men vi kan forsikre dig for, at vi sammen med dig finder frem til den bedste løsning, der passer til dit budget, behov og ønsker.

Skal du til at renovere hus? Vi kan aftale et møde og en besigtelse, hvor vi drøfter dine ønsker og behov, således kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud i samarbejde med dig.

Kontakt os og hør mere om vores priser og ydelser

Du er velkommen til at kontakte Martedal Murermester på telefon 43 54 84 26 eller på vores e-mail martedal@martedal.dk. Du kan også kontakte os gennem kontaktformularen nedenfor. Så ringer vi blot tilbage til dig med svar på din forespørgsel omkring renovering af hus.

Kontakt din professionelle murermester her

​Vi kan hjælpe dig til en hver en tid! Du kan skrive dit spørgsmål her i formularen, og vi vil gøre alt for at svare dig hurtigst muligt. Hos os er du sikret en god pris og godt indhold.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Martedal Murermester

CVR: 75227310

Om os

Vi sørger for vores kunder har noget at sige! De har altid en finger med i opgaven, på den måde sørger vi for, at opgaven bliver korrekt og står skarpere.