Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Mere end 30 års erfaring som murermester​

✔ Løbende efteruddannelse sikrer høj kvalitet​

✔ Eksperter i energirenovering og vedligeholdelse

Fugt i kælder? Vi kan hjælpe dig med at løse problemerne

Martedal Murermester i Ishøj, nær Taastrup og København, kan være til stor hjælp, hvis du står med renovering af kælder i forbindelse med fugt i væggen, fugt i huset eller fugt i kælder. Fugt kan sjældent fjernes fuldstændigt fra ældre kældre, men opfugtningen kan normalt reduceres, når der er fugt i fundamentet.

Problemer med fugt i kældervægge kan have mange årsager – det er derfor meget vigtigt at undersøge problemet.

Fjern skimmelsvamp i forbindelse med fugt i huset

Vi har mange løsningsforslag, når det kommer til at fjerne skimmelsvamp og råd. Blandet andet har vi gode erfaringer med kalkpuds, som tillader væggen at ånde igen i forbindelse med fugt i kælder, så råd og svamp forsvinder. Dette har store fordele for indeklimaet.​

Vi kan også tilbyde løsninger med Ytong Multipor isoleringssystem, der består af isoleringsplader og St. Astier Isochaux isoleringsmørtel. Lambdaværdi = 0,042 W/mK.

Derudover arbejder vi med hydraulisk kalk, der hjælper murværket med at ånde eksisterende salte. Bygningsmaterialet vil uhindret passere igennem, uden udblomstring eller krystallisering. Denne metode er meget effektiv, når fugt i kælderen skal bekæmpes.

Kontakt os for at høre mere om bekæmpelse af fugt i kælder

Står du med en kælder-renovering, hvor du gerne vil forhindre en fugtig kælder? Eller er du nået dertil, hvor du har brug for bekæmpelse af skimmelsvamp i forbindelse med fugt i kælder? Så er du meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Ring til os på 43 54 84 26, udfyld vores kontaktformular nedenfor eller send en e-mail til martedal@martedal.dk.

​​

Send en besked ​angående fugt i kælder og fundament her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​Martedal Murermester

Cvr-nr.: 75227310

​Kontaktinformation

martedal i Ishøj, DK på Houzz