​​✔ ​ Mere end 30 års erfaring som murermester​

​✔ ​ Løbende efterud​dannelse sikrer høj kvalitet

​✔ ​ Eksperter i energirenovering og vedligeholdelse​

Fugt i kælder? Vi kan hjælpe dig med at løse problemerne

Martedal Murermester i Ishøj, nær Taastrup og København, kan være til stor hjælp, hvis du står med renovering af kælder i forbindelse med fugt i væggen, fugt i huset eller fugt i kælder. Fugt kan sjældent fjernes fuldstændigt fra ældre kældre, men opfugtningen kan normalt reduceres, når der er fugt i fundamentet.

Problemer med fugt i kældervægge kan have mange årsager – det er derfor meget vigtigt at undersøge problemet.

Fjern skimmelsvamp i forbindelse med fugt i huset

Vi har mange løsningsforslag, når det kommer til at fjerne skimmelsvamp og råd. Blandet andet har vi gode erfaringer med kalkpuds, som tillader væggen at ånde igen i forbindelse med fugt i kælder, så råd og svamp forsvinder. Dette har store fordele for indeklimaet.​

Vi kan også tilbyde løsninger med Ytong Multipor isoleringssystem, der består af isoleringsplader og St. Astier Isochaux isoleringsmørtel. Lambdaværdi = 0,042 W/mK.​

​Derudover arbejder vi med hydraulisk kalk, der hjælper murværket med at ånde eksisterende salte. Bygningsmaterialet vil uhindret passere igennem, uden udblomstring eller krystallisering. Denne metode er meget effektiv, når fugt i kælderen skal bekæmpes.

Kontakt os for at høre mere om bekæmpelse af fugt i kælder

Står du med en kælder-renovering, hvor du gerne vil forhindre en fugtig kælder? Eller er du nået dertil, hvor du har brug for bekæmpelse af skimmelsvamp i forbindelse med fugt i kælder? Så er du meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Ring til os på 43 54 84 26, udfyld vores kontaktformular nedenfor eller send en e-mail til martedal@martedal.dk.

Kontakt din professionelle murermester her

​Vi kan hjælpe dig til en hver en tid! Du kan skrive dit spørgsmål her i formularen, og vi vil gøre alt for at svare dig hurtigst muligt. Hos os er du sikret en god pris og godt indhold.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Martedal Murermester

CVR: 75227310

Om os

Vi sørger for vores kunder har noget at sige! De har altid en finger med i opgaven, på den måde sørger vi for, at opgaven bliver korrekt og står skarpere.