Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Facaderenovering af enhver slags

Står du over for en større facaderenovering af dit hus i enten Ishøj, Taastrup eller resten af København og området omkring? Så kan Martedal Murermester hjælpe dig med at klare arbejdet.

Vores kompetente murere står klar til at hjælpe i enhver situation. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, i forbindelse med den facaderenovering du ønsker at få foretaget så overlad trygt arbejdet til os.

Erfaring med flere typer af facaderenovering

Hos Martedal Murermester har vi flere års erfaring inden for facaderenovering. Særligt har vi meget stor erfaring inden for fugerenovering. Derfor er det især her vores styrke ligger.

Udover facaderenovering af fuger har vi også erfaring inden for brugen af farvet tyndt puds. Så hvis du ønsker at få pudset dit hus op, kan vi også være behjælpelige med dette.

Vi kan klare alle typer af facaderenovering, lige meget hvor store eller små opgaverne er. Vi står altid klar til at hjælpe!

En facaderenovering er Ikke kun for at gøre huset smukkere

Udover de almindelige typer af facaderenovering kan vi også hjælpe i forhold til efterisolering af din husfacade. Dette kan blandt andet være i forbindelse med en udførelse af fugtisolering.

Fugtisoleringen sker i form af en overfladebehandling, samt en behandling hvor der sprøjtes injectionsmørtel ind i både fundamentet og væggene i huset.

Vi kan også hjælpe med renovering af både gesimser og fliser, hvis dette er nødvendigt på dit hus.

Få et tilbud på renovering af facaden allerede nu

Giv os et kald på telefon +45 43 54 84 26 eller send os en besked via kontaktformularen nedenunder for et uforpligtende tilbud på facaderenovering af dit hus.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​Martedal Murermester

Cvr-nr.: 75227310

​Kontaktinformation

Telefon: 43 54 84 26

E-mail: martedal@martedal.dk 

​Her ligger vi

​Brentevej 40

2635 Ishøj

martedal i Ishøj, DK på Houzz