​​✔ ​ Mere end 30 års erfaring som murermester​

​✔ ​ Løbende efterud​dannelse sikrer høj kvalitet

​✔ ​ Eksperter i energirenovering og vedligeholdelse​

Facaderenovering udføres af professionelle murere

Martedal Murermester i Ishøj, nær Taastrup og København, kan klare arbejdet for dig i forbindelse med facaderenovering. Vores kompetente murere står klar til at hjælpe dig i enhver situation.

Vi står klar med gode råd og vejledning i forbindelse med din facaderenovering. Vi har mange års erfaring, så du kan trygt overlade arbejdet til os.

Udover de almindelige typer af facaderenovering kan vi også hjælpe i forhold til efterisolering af din husfacade. Dette kan blandt andet være i forbindelse med en udførelse af fugtisolering. Fugtisolering sker i form af en overfladebehandling, samt en behandling hvor der sprøjtes injectionsmørtel ind i både fundamentet og væggene i huset.

Hvad koster facaderenovering?

Prisen for facaderenovering varierer naturlig efter hvad du skal have lavet og i hvilket omfang. Men du kan være helt sikker på, at vi er helt gennemsigtige med prisen, så du ikke får dig ubehagelige overraskelser. Vi finder altid frem til den bedste løsning, så det passer til dine ønsker og budget.​

​Hos Martedal Murermester har vi stor erfaring inden for renovering af facade. Særligt har vi stor erfaring inden for fugtrenovering og vandskuring af hus, hvor vores styrker især ligger.


Udover facaderenovering af fuger har vi også erfaring inden for brugen af farvet tyndt puds. Så hvis du ønsker pudsning af facade, kan vi også være behjælpelige med dette.

Vi kan klare alle typer af facaderenovering, lige meget hvor store eller små opgaverne er. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi kan også hjælpe med renovering af både gesimser og flisning af hus, hvis dette er nødvendigt på dit hus.

Kontakt os for at få et tilbud på facaderenovering

Vil du have et uforpligtende tilbud på facaderenovering af dit hus? Så kan du altid kontakte os på telefon
43 54 84 26, udfylde vores kontaktformular nedenfor eller sende en e-mail til martedal@martedal.dk.

Kontakt din professionelle murermester her

​Vi kan hjælpe dig til en hver en tid! Du kan skrive dit spørgsmål her i formularen, og vi vil gøre alt for at svare dig hurtigst muligt. Hos os er du sikret en god pris og godt indhold.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Martedal Murermester

CVR: 75227310

Om os

Vi sørger for vores kunder har noget at sige! De har altid en finger med i opgaven, på den måde sørger vi for, at opgaven bliver korrekt og står skarpere.