​​✔ ​ Mere end 30 års erfaring som murermester​

​✔ ​ Løbende efterud​dannelse sikrer høj kvalitet

​✔ ​ Eksperter i energirenovering og vedligeholdelse​

Tagrenovering​​ og vedligeholdelse af tag

Er du i tvivl om, hvordan du skal renovere og vedligeholde dit tag? Her hos Martedal Murermester i Ishøj, lige ved Taastrup, i udkanten af København, har vi stor erfaring inden for både udbedring af stormskader og generel tagrenovering. Vi står klar til at hjælpe dig med netop det problem, som du har brug for hjælp til, at få løst.

Vi kan håndtere forskellige typer af tagrenovering

Igennem vores store erfaring med tagrenovering har vi over mange år fået opbygget en stor ekspertise med oplægning af både vingetagsten og forskellige typer falstagsten.

Det er dog ikke kun det håndværksmæssige, vi kan være behjælpelige med. Vi giver meget gerne en god rådgivning i forbindelse med jeres forestående tagrenovering.

Vores ønske er, at rådgive jer ud i hvilke muligheder der findes, som passer til netop jeres hjem, sådan at huset ikke mister sin charme eller gennemførte stilistiske præg.

​Få renovering af tag som hjælp til stormskader

Udover generel tagrenovering kan vi også udføre udbedring af skader i forbindelse med storm. Hvis dit hus eksempelvis har mistet tagsten under en orkan eller anden type storm, så kan Martedal Murermester komme ud til dig og udbedre skaden så hurtigt som muligt.

Ydermere udfører vi også de mere gængse tagreparationer samt vedligeholdelse af både tagrygningen på huset og vedligeholdelse af skorstenen.

Få mere information om en tagrenovering hos Martedal Murermester

Har du brug for hjælp til en eller anden form for tagrenovering i Københavnsområdet, så tag endelig kontakt til os enten på mail martedal@martedal.dk eller giv os et kald på 43 54 84 26 for at høre nærmere.

Kontakt din professionelle murermester her

​Vi kan hjælpe dig til en hver en tid! Du kan skrive dit spørgsmål her i formularen, og vi vil gøre alt for at svare dig hurtigst muligt. Hos os er du sikret en god pris og godt indhold.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Martedal Murermester

CVR: 75227310

Om os

Vi sørger for vores kunder har noget at sige! De har altid en finger med i opgaven, på den måde sørger vi for, at opgaven bliver korrekt og står skarpere.